CREATIE BESTANDEN

Bij het creëren/bouwen van dashboards, bestanden, systemen gaat het vaak om inzicht en overzicht. Waar sta je en waar wil je naar toe?

Geen zin of tijd  om zelf iets te bouwen? Ik help je graag!

Ik kan oprecht genieten van de gesprekken om tot de kern van jouw uitdaging te komen. Als ik daarna de bestanden of dashboards maak dan verlies ik mezelf daarin en voel ik me een echte kunstenaar. Ik ga voor het allerbeste resultaat.

Al zo’n 20 jaar maak bestanden voor heel veel verschillende organisaties in heel veel verschillende branches. Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in bijvoorbeeld het verdienmodel en op die manier heb ik mijn rugzak gevuld met heel veel kennis, waarmee ik jou van dienst kan zijn.

Of het nu gaat om een exploitaite overzicht, tijdsregistratiesysteem met allerlei toeslagen of reserveringssysteem voor fietsen er kan heel veel binnen Excel.

Ik heb bestanden en dashboards gemaakt voor sportscholen, ziekenhuizen, waardetransport, bunkerboten, fysiotherapeuten en ook bijvoorbeeld voor de NS.

Ik hou ervan om complexe zaken simpel te maken!

Mocht je een uitdaging hebben maar niet goed weten waar je moet beginnen of gewoon wilt dat ik iets bouw alles is mogelijk. Mocht er echter een beter, makkelijker en efficiënter alternatief zijn dan zal ik dat altijd aanbevelen en dan nog is de keus uiteraard aan jou!

Bel me vooral als je eens van gedachten wilt wisselen over de mogelijkheden! 06-203 11 44 3