• Debby, Bedankt voor je geweldige inspanning, je hebt hier intern mensen blij gemaakt met het delen van je kennis en het oplossen van het probleem. hartelijk dank.

  Bob Wekke Directeur Wekke BBM Schoonmaakdiensten
 • Zojuist door Debby, de Excel Coach, uitstekend op weg geholpen om een goed overzichtelijk klantenbestand te maken! Met haar enthousiasme en kennis van Excel heeft ze in mum van tijd overzicht en duidelijkheid aan gebracht. Geen onnodige wit regels meer. Praktisch en bruikbaar. Dank je wel Debby.

  Eveline Houbée Sales specialist
 • Overzicht. Dat had ik nodig. Maar hoe doe je dat als je en coach praktijk hebt? Waar begin je? Debby maakte voor mij een super handig overzicht waardoor ik nu in 1 oogopslag weet: welke gesprekken er op de planning staan, hoeveel acquisitie gesprekken ik heb, hoeveel gesprekken ik nog heb met klanten én wat ik met hen heb besproken. Eindelijk heb ik overzicht en kan ik stoppen met alle losse blaadjes. Dankjewel Debby voor jouw hulp!

  Kim Buining Jouw Online Coach
 • Via via werd Debby aangeraden en omschreven als een excel guru. Wij wilden een excel tool omzetten maar liepen tegen de macro's aan. Binnen no-time had Debby dit voor ons opgelost. Fijn wanneer Excel geen geheimen voor je heeft!

  Elke Schulting compensation and benefits specialist en eigenaar diverse bedrijven
 • Debby heeft bij Cegelec een HR Dashboard ontwikkeld. Ze heeft enorm veel kennis op het gebied van Excel en is een prettige dame om mee samen te werken. Ze is enthousiast en houdt zich altijd aan haar afspraken. Voor een volgende opdracht zouden we haar zeker weer benaderen.

  Sanne de Bresser HR manager
 • Debby heeft ons enkele jaren geleden goed geholpen in het omzetten van onze KPI's in een aantrekkelijke managementrapportage die jarenlang als zodanig in gebruik is gebleven. Voorts heeft Debby een mooie invoer en analysetool ontwikkeld voor klanttevredenheidsmetingen na afsluiting van de zorg en dienstverlening. Daarnaast is Debby een aangenaam en enthousiast mens om mee samen te werken. Haar hoge werktempo en praktische instelling zijn aangename eigenschappen.

  Ellen Leers Bestuursecretaris & Manager kwaliteit en beleid
 • Debby heeft voor mij een heel fijn Excel programma gemaakt waar ik een duidelijk overzicht heb van de afspraken met mijn klanten. Het is heel gemakkelijk in te vullen en ik heb alle klantgegevens in een bestand overzichtelijk bij elkaar. Je ziet in een blik o.a. hoeveel afspraken je per klant hebt gehad en welke betaalafspraken er gemaakt zijn. Ik kan dit programma elke coach aanraden. Debby kwam op mij over als een enthousiaste en betrokken vrouw. Het was een fijne samenwerking.

  Els van Dongen lifestyle coach
 • Na een oproep op Facebook met de hulpvraag voor een macro binnen een complex Excel bestand heeft Debby gereageerd. Ze is er direct in gedoken en heeft me meteen op weg geholpen om de macro werkend te krijgen. Ze reageerde direct op mijn mailtjes en is het probleem zelf uit gaan puzzelen. Bij de volgende complexe Excel vraagstukken zal ik haar zeker inschakelen.

  Patricia van den Eerthweg Technisch ingenieur