Hoi, ik ben Debby

Wat ontzettend leuk om je te ontmoeten!

Alweer 20 jaar maak ik met veel liefde en plezier Excel bestanden voor bedrijven en begeleid ik al zo’n 15 jaar mensen in het werken met Excel.
Na jarenlang gewerkt te hebben op het scheidingsvlak van HR, Finance en IT, heb ik 2 jaar geleden besloten het roer om te gooien en mijn passie te volgen. Jouw Excel Coach was geboren.

Creatie bestanden, Inzicht en overzicht op 1 A4
Ik kan oprecht genieten van de gesprekken met klanten om tot de kern van hun uitdaging te komen. Als ik daarna de bestanden of dashboards maak dan verlies ik mezelf daarin en voel ik me een echte kunstenaar. Ik ga voor het allerbeste resultaat.

Training
Wanneer ik training geef doe ik dat vol overgave en enthousiasme. Het is mijn missie om de deelnemers te laten zien dat Excel leuk is en dat iedereen kan werken met Excel. Mijn klanten en hun niveau zijn divers van zorgpersoneel tot financieel directeur. Tijdens de training is er ook ruimte voor vraagstukken van de deelnemers. Ik leer je niet alleen de truckjes maar ook hoe je zaken in de praktijk kunt inzetten, want ik kom uit de praktijk. Je leert een manier van denken.

Dankzij mijn unieke methode durf ik het beste resultaat te garanderen. Ik maak Excel makkelijk!

Dus mocht je een uitdaging hebben waarmee ik je kan helpen of dit nu gaat om het maken van een rapportage, een registratiesysteem (bijv tijd), een reserveringssysteem of je wilt je verder bekwamen in het werken met Excel dan hoor ik heel graag van je!

Disclaimer: Mocht je niet willen werken met een passievolle, enthousiaste, kritische en sprankelende persoonlijkheid dan wordt het werken met Jouw Excel Coach je ten zeerste afgeraden.